
Ondernemen zit in ons DNA
Wij werken elke dag aan het optimaliseren van onze producten en streven naar een hoogwaardig eindproduct.
Dit doen we door zowel op het veld als in de verwerkingsloods met een scherp oog naar het product te kijken, continu op zoek naar verbetering. Zo kunnen wij de markt bedienen met een vers product waar we achter staan.
"Wij zijn een echt familiebedrijf van meerdere generaties gespecialiseerd in de teelt van prei en ijsbergsla."

Lei en Mien starten tuinbouwbedrijf op 1 hectare grond.

Ton komt in het bedrijf.

John komt in het bedrijf.

William komt in het bedrijf.

Het bedrijf verhuisd vanuit de dorpskern naar de huidige locatie in Tienray.

De eerst hal wordt gebouwd met koeling en laaddock. In deze hal wordt prei verwerkt.

Het bedrijf stopt met de teelten bloemkool en Chinese kool om zich te specialiseren in ijsbergsla en prei.

De tweede hal wordt gebouwd voor machineopslag.

De tweede hal wordt gedeeltelijk ingericht voor ijsbergsla middels koelcel en laaddock.

Naast de huidige preihal wordt een nieuwe hal gebouwd ten behoeve van fustopslag voor prei.

Vacuümkoeler wordt geplaatst om sla snel terug te koelen voor betere houdbaarheid.

Op alle hallen worden zonnepanelen gelegd. Hiermee is het bedrijf bijna zelfvoorzienend.

Naast de huidige machineloods wordt een nieuwe verpakkingshal gebouwd voor ijsbergsla. Ook hier worden zonnepanelen geïnstalleerd. Hier worden zowel dozen als kisten uitgevouwen.

Vacuümkoeler wordt vernieuwd voor meer koelcapaciteit.